Referenties
psv

PSV is onze eerste partner in Nederland. PSV is een club die behoort tot de traditionele top drie van het Nederlands betaald voetbal. In het seizoen 2014-2015 waren zij de fiere kampioen van Nederland. Voor hun jeugdscouting in België doen zij beroep op de diensten van GT Sports. Met hun toegang tot ons scoutingsplatform hebben zij een snel overzicht van het voetbalpotentieel in België.

psv

KAA Gent was de eerste partner die met ons in zee ging. Zij gaven ons de kans om ons te bewijzen en zij zijn ondertussen voor het 2e seizoen op rij gebruiker van ons platform.

Dankzij hun open visie en toekomstgerichte kijk gaven zij ons de kans om het voordeel van ons platform te laten bewijzen. Hun visie en manier van werken vertalen zich niet alleen in een gloednieuwe voetbaltempel, maar ook in het behalen van de kampioenstitel in de hoogste voetbalklasse van België.

psv

Met Sint Truiden presenteren we opnieuw een klant met een klare kijk op de toekomst. Ook zij investeerden niet alleen in een modern stadion, maar zijn ook bereid om mee te denken met de nieuwste technologie en mogelijkheden. Ook Sint-Truiden beschikt over een licentie voor ons scoutingsplatform. Zij beschikken over een database met meer dan 5000 rapporten van Belgische jeugdspelers. Ook Sint Truiden werd kampioen in seizoen 2014-2015. Toeval?